Skift til en billig boks

 

Medlemsgebyrer for en boks varierer meget. For eksempel. Min A-boks er en billig boks. Du betaler kun 438 kr. / Md. Klik her! at blive medlem og dermed få ret til arbejdsløshedsunderstøttelse.

Et kasseapparat er en forsikring, der giver dig arbejdsløshedsunderstøttelse, hvis du bliver ledig (en kasse er en forkortelse for arbejdsløshedsforsikring). Dagpenge er 788 kr. Pr. Dag. Dette svarer til 17.073 kroner per måned (i 2012). Sammenlign det beløb med kontanthjælp for et beløb på kun 10.335 kr. Pr. Måned. Hvis du er medlem af en kasserer, modtager du kun kontantydelser og kræver endda, at du ikke ejer noget, f.eks. Hvis du ejer en bil, slippe af med det – før du kan få arbejdsløshedsunderstøttelse!

Skift til en billig boks

Spar penge i din kasse

Du får ikke bedre dækning ved at vælge ansigtet mere end det billige. Den daglige sats er reguleret af regeringen, så vælg den billigste boks, du kan finde. Du kan spare mere end $ 100 måned efter måned, år efter år. Hvad du bruger penge på dig, er gratis at spare penge, værdien er dobbelt sammenlignet med lønforhøjelsen.

Hvis du leder efter en person, der kan forsikre dine arbejdsvilkår, såsom:

  • Løn
  • Arbejdstid
  • Perks

så er der en kasse, som du skal have, så det er en union på plads. Husk dog, at mange tilbyder en cadre og en union tilknytning saldo

Comments are closed.